Wij staan voor u klaar 24/7

0800 944 50

Over ons

Wij zorgen ervoor dat u altijd de beste oplossing krijgt voor de beste prijs. Dit doen we met het juiste apparatuur, zoals de Digitale Inspectie Unit en onze professionele camera’s.

Niet alleen lossen we onaangename verrassingen voor u op, we zorgen er ook voor dat u nooit verrast wordt na onze geleverde diensten. Daarom geven we u graag op voorhand een duidelijke prijsindicatie mee.

Sinds 1991 is Longin Service, onder leiding van zaakvoerder Bert Longin, in de weer om zijn klanten de beste service te bieden.

Milieuvriendelijk

Longin, da’s (eco)logisch.

Respect voor het milieu loopt als een groene draad doorheen al onze activiteiten. Als we komaf maken met vuil, hinder, verontreiniging en verontreinigingsgevaar doen we dat altijd met aandacht voor mens en natuur.

Duurzame technieken

Of het nu om chemische processen of biologische middelen gaat, bij Longin zijn we altijd op zoek naar beter. Met ‘beter’ bedoelen we: efficiënter en duurzamer. Binnen de wettelijke bepalingen bieden we u zo altijd de beste methode om uw probleem aan te pakken. Dat is de methode die milieutechnisch correct en tegelijk betaalbaar is.

Innovatief

Hebben we iets nodig en vinden we het niet op de markt? Dan bedenken we het zelf. Zo creëerden we zelf ons KWS Eco System om bij het onderhoud van tankstations ter plaatse de afvalstoffen van het water te scheiden. Een oplossing die 80% water bespaart!

Meer betalen voor water in 2017?

Neen, kies voor regenwater!

Mijn offerte aanvragen

Longin ServiceWingepark 153110 Rotselaarinfo@longinservice.be