Ontstoppingen

Ontstoppingsdienst

Een hardnekkige verstopping is iets voor Longin Service. We zijn 24/7 beschikbaar. Bovendien hanteren we correcte prijzen. Onze vakkennis zorgt ervoor dat we uw leidingen niet beschadigen en de oorzaak permanent wegnemen. Ook een spoedinterventie is altijd mogelijk!

Verstopte wc of afvoer

Het probleem van een verstopte afvoer of een verstopt toilet kan meerdere oorzaken hebben. Onze ontstoppingsdienst kan meteen de exacte reden vaststellen. Enerzijds door onze vakkennis, anderzijds door de juiste middelen. Onze digitale cameratechnieken zorgen voor een precieze diagnose. Zelfs in de moeilijkste situaties. En dit voor elke soort afvoer. Afvoer van de wc, van de keuken of ergens anders binnenshuis? Geen probleem voor ons. Maar ook een afvoer buitenshuis is voor ons een koud kunstje. En dit alles zonder breekwerken.

Verkalkte buizen en leidingen

Kalkafzetting doet rioolleidingen en –buizen dichtslibben. Maar ook vernauwingen, verstoppingen, beschadigingen, lekken en ingegroeide wortels zorgen voor problemen. Door middel van onze gesofisticeerde cameratechnologie kunnen wij uw kalkprobleem heel precies in kaart brengen. Met de Digitale Inspectie Unit kunnen onze vaklui de zwakke plekken van uw rioleringssysteem in beeld brengen.

Aangekalkte buizen worden vaak snel vervangen. Niet bij Longin Service. Wij besparen u deze kosten door uw buizen zonder enige beschadiging te ontkalken.

Is de kalkafzetting te vergevorderd? Zijn er andere structurele problemen? Longin Service helpt u met alle rioolherstellingen.

Ontstoppingen
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x