Longin Service

Reinigingswerk en afvalstoffenmanagement, daar komt heel wat bij kijken. U moet erover waken dat alles op tijd gebeurt en vlot verloopt. Binnen uw budget. En volgens de wet. Dat weten wij bij Longin heel goed. Onze hele organisatie is erop afgestemd en zorgt ervoor dat u altijd de beste oplossing krijgt voor de beste prijs.

U kunt bij Longin terecht voor ecologische en innoverende milieutechnieken, voor openbare en industriële reiniging, voor het beheer van technische installaties, voor afvalstoffenmanagement en voor het inspecteren en reinigen van riolen en andere afvoerbuizen.

Milieuvriendelijk

Longin Service, da’s (eco)logisch!

Respect voor het milieu loopt als een groene draad doorheen al onze activiteiten. Als we komaf maken met vuil, hinder, verontreiniging en verontreinigingsgevaar doen we dat altijd met aandacht voor mens en natuur.

Duurzame technieken

Of het nu om chemische processen of biologische middelen gaat, bij Longin zijn we altijd op zoek naar beter. Met ‘beter’ bedoelen we: efficiënter en duurzamer. Binnen de wettelijke bepalingen bieden we u zo altijd de beste methode om uw probleem aan te pakken. Dat is de methode die milieutechnisch correct en tegelijk betaalbaar is.

Innovatief

Hebben we iets nodig en vinden we het niet op de markt? Dan bedenken we het zelf. Zo creëerden we zelf ons KWS Eco System om bij het onderhoud van tankstations ter plaatse de afvalstoffen van het water te scheiden. Een oplossing die 80% water bespaart!

Longin Service
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x