Professioneel

Al meer dan 25 jaar in Longin Service specialist in industriële reiniging.

U kunt bij Longin terecht voor ecologische en innoverende milieutechnieken, voor openbare en industriële reiniging, voor het beheer van technische installaties, voor afvalstoffenmanagement en voor het inspecteren en reinigen van riolen en andere afvoerbuizen.

Sinds 1991 is Longin Service, onder leiding van zaakvoerder Bert Longin, in de weer om zijn klanten de beste service te bieden. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Gezondheidszorg

Longin Service heeft de nodige tools om sites met complexe septische en sanitaire installaties, zoals in de gezondheidszorg, te onderhouden.

Lees meer

Parkings

Zowel voor bovengrondse als ondergrondse parkings kan u beroep doen op Longin Service. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Lees meer

Onderwijs

In onderwijsgebouwen worden de leidingen intens belast. Het is dus een hele klus om deze infrastructuur te onderhouden.

Lees meer

Aannemers

Longin Service staat permanent klaar voor aannemers in afbraakwerken, renovatie- en nieuwbouwprojecten en wegen- en rioolwerken.

Lees meer

Horeca

Septische putten ruimen, sanitair, toiletten en vetbakken ontstoppen ... De horeca heeft regelmatig met deze ongemakken te maken. Longin Service staat voor u klaar.

Lees meer

Retail

Bij goede service hoort goedwerkend sanitair. U maakt immers graag een goede indruk bij uw klanten. En dat mag niet verstoord worden door verstopte toiletten of afvoerleidingen.

Lees meer

Kantoren

Op kantoor wilt u geen tijd verliezen door een verstopte leiding. Goedwerkend sanitair is een basiscomfort. Heeft u toch problemen? Longin Service gaat snel over tot actie zonder de bedrijfssfeer te hinderen. Wij ruimen en ontstoppen waar nodig. En dat 24/7.

Lees meer

Appartementen

Grote appartementsgebouwen vragen om groot onderhoud, wij staan u bij van preventief onderhoud tot het oplossen van dringende problemen. Is uw afvoerleiding of uw toilet verstopt? Longin Service zorgt voor een oplossing. Zodat u als syndicus het volledige onderhoud van het gebouw vlot kan laten verlopen.

Lees meer

Gemeentes

Het onderhoud van rioolkolken is belangrijk voor elke gemeente. Naast veel water komt er helaas ook vaak afval in terecht. Denk maar aan zand, bladeren en zwerfvuil zoals papier en plastiek.

Lees meer

Tankstations

Elk tankstation moet minstens één keer per jaar de koolwaterstofafscheider (KWS-afscheider) laten leegmaken en reinigen door een erkende instantie. Longin Service is zo’n erkende instantie met bovendien een bijzondere service.

Lees meer

Industrie

Een industriële of chemische reinigingsopdracht is specialistenwerk. Met Longin Service speelt u op safe. Zowel op het vlak van veiligheid, als het op vlak van milieuvriendelijkheid, prijs, service en resultaat.

Lees meer

Sport & Ontspanning

Grote gebouwen zoals sportcomplexen, bibliotheken of bioscopen hebben hun eigen sanitaire en septische infrastructuur. Het is niet altijd even eenvoudig om dit zelf als organisatie of bedrijf te onderhouden. Daarom laat u dit best over aan een professional als Longin Service.

Lees meer
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x